"Fotografia Boudoir a Girona"

Fotògraf per fotografia Boudoir* i nu,interior o exterior.  

Si escrivim la paraula boudoir en el buscador, el primer resultat és la definició de la Nostra estimada Wikipedia i diu així: 

"Un boudoir és una petita habitació en una vivenda situada entre el menjador i el dormitori. El marquès de Sade (1740-1814), autor literari, va contribuir a desenvolupar la fama d'aquesta petita habitació dedicada a les conversacions femenines íntimes. 

El boudoir és el que aquí coneixem com el tocador i, encara que no hi hagi cap referència al gènere fotogràfic, amb aquesta definició podem fer-nos una idea del que  hi trobarem: una fotografia íntima, suggerent i sensual.   

Definició de fotografia boudoir :

és un estil fotogràfic amb imatges íntimes, sensuals, romàntiques i, de vegades, eròtiques. Es realitzen en un estudi fotogràfic, un dormitori o un vestidor privat, destinat principalment al gaudi privat dels subjectes i les seves parelles romàntiques. 

És un tipus de fotografia femenina en llenceria on cal ressaltar l'elegància i la sensualitat de la dona.   

És una experiència fotogràfica davant la càmera que et pots enfrontar a les teves pors, per així poder tenir fotografies naturals amb elegància, sensualitat i delicadesa, de les que puguis sentir-te orgullosa del teu cos. 

Si ho mires amb perspectiva a mida que passen els anys, mai estaràs tan bé com ara ... 

#sesionfotosboudoir #boudoir #sesiondefotos #boudoirgirona

  


No hi han imatges disponibles
TITULO
DESCRIPCION