Cassu Fotograf - logo-jordi-cassu-2017-bn-2-inv.png

FOTÒGRAF  A  GIRONA :  FOTOGRAFIA  EDITORIAL, MARCA 
PERSONAL I REPORTATGES CORPORATIUS

Què és la fotografia de retrat editorial i de marca personal?


La fotografia editorial, la de marca personal i els reportatges corporativus són tres aspectes que tenen un paper crucial en el món de la imatge professional i la comunicació visual a l'àmbit empresarial i creatiu. Aquest tipus d'imatges es poden utilitzar a: pàgina web, bloc, xarxes socials, publicitat impresa i online, informació i cartelleria del lloc de treball, a congressos i altres esdeveniments, etc. El seu objectiu és explicar una història o transmetre un missatge visualment atractiu.

La fotografia de marca personal fa referència a com un individu o professional es presenta a si mateix en imatges. Això inclou retrats professionals, fotografies destil de vida i contingut visual que reflecteixi la personalitat, els valors i les habilitats de la persona. La fotografia de marca personal és especialment important per a empresaris, emprenedors i professionals independents que volen construir una imatge sòlida i atractiva en línia i fora de línia.

Els reportatges corporatius són sessions fotogràfiques dissenyades específicament per a empreses i organitzacions per tal de documentar-ne les activitats, esdeveniments i equips. Aquestes fotografies es fan servir per promocionar la marca, comunicar els valors de l'empresa i mostrar la seva cultura organitzacional. Els reportatges corporatius poden incloure retrats d'empleats, imatges d'esdeveniments corporatius, fotografies de productes, instal·lacions i qualsevol altra cosa rellevant per a la identitat i la narrativa de l'empresa.

Cassu Fotograf - 0063-ts20240621093320926213.jpg

Per a qui és la fotografia de marca personal en Girona?


La fotografia editorial, de marca personal o reportatges corporatius són perfectes per a qualsevol persona que vulgui destacar la seva marca de la resta de la competència i oferir una banda més professional de la seva empresa, dels seus productes o serveis i dels empleats.

Raons per les que has de cuidar la teva imatge professional per potenciar el teu brandingCom a fotògraf de retrats a Girona especialitzat en fotografia editorial, marca personal i fotos corporatives sé que el teu negoci es basa, en gran part, en allò que transmet la teva marca personal. Per això vols tenir una imatge tan professional com ho pot arribar a ser la teva web, bloc o xarxes socials.

Per potenciar el costat més humà de la teva empresa.

Perquè estàs cansat de veure que les teves fotos corporatives no són gaire diferents que les de la competència.

T'agradaria connectar de manera més emocional i propera amb els teus clients i vols ser natural a les fotos.

El teu estil de vida és el teu negoci i t'agradaria que aquesta idea es transmetés a les teves fotos corporatives.

Necessites impulsar i reforçar la marca personal.

Tens una empresa 2.0.

Ha arribat el moment de renovar les fotos de la teva web per donar un aire més actual i fresc i perquè comuniquin millor qui ets i què fas.

Penses que la teva marca és molt més que un logotip.

Cassu Fotograf - 0040.jpg

Alguna vegada has posat davant la càmera un fotògraf professional de retrat a Girona?


Si no tens experiència com a model, no passa res, com a fotògraf professional de retrat a Girona t'ajudaré a tota hora durant la sessió de fotos perquè et sentis a gust davant de l'objectiu. Forma part de la meva feina aconseguir capturar la millor versió d'un mateix.


Estilismes per a les sessions de retrat a Girona


Abans de la sessió de fotos, podem parlar del vestidor, el maquillatge i el pentinat que seran més apropiats. Aquest dia podràs portar a l'estudi diferents estils i combinar a la mateixa sessió unes peces que et donin un aire més professional i un altre de més personal. El maquillatge, si cal, serà a càrrec d'una maquilladora professional. Estic segur que, a més a més d'aconseguir unes fotografies de retrat professionals, gaudiràs de l'experiència! En aquestes sessions s'inclou el procés d'edició i retoc.

Estudi fotogràfic de retrat editorial i corporatiu a Castelló d'Empúries, Girona


Cassu Fotograf - 0146-r7.jpg


Al nostre estudi fotogràfic de Girona, oferim una sèrie de serveis de fotografia professional de retrat en estudi, sessions de fotos de marca personal, fotografia corporativa, imatges per a Linkedin, Instagram i altres xarxes socials, retrat editorial o retrat personal.I si vols fer la teva sessió de foto en un altre emplaçament, a Cassu Fotògraf no tenim cap problema per desplaçar-nos i fer la teva sessió de retrat on més t'agradi, ja sigui a la teva oficina o en un entorn important per a tu.Últimes sessiones de retrat realizades


Cassu Fotograf - 0161-r-neu.jpg
Cassu Fotograf - 0003-rr.jpg
Cassu Fotograf - 0011-r.jpg

Al nostre estudi de fotografia de Castelló d'Empúries realitzem sessions de retrat per a advocats, arquitectes, metges, apis, directius, ceos, perruquers, maquilladors, restauradors, cuiners...

La veritat és que qualsevol professional que vulgui o necessiti un fotògraf de retrat a Figueres , Empúria brava, Girona tindrà a Cassú Fotògraf per ajudar-los.


Cassu Fotograf - 0118.jpg
Cassu Fotograf - 0015a.jpg
Cassu Fotograf - 0077a.jpg
Cassu Fotograf - 1518-2.jpg

Què et semblaria tenir un retrat professional de la gent que forma part de la teva empresa?

Image de marca personal branding

La Sesió de fotos de retrat a Girona inclou


Entrevista personal per estudiar el teu cas en particular i veure quin tipus d'imatges són les que necessites en aquests moments, assessorament sobre l'estilisme (vestuari, perruqueria i maquillatge més apropiats), realització d'una sessió de fotos a l'estudi amb horari flexible, diversos canvis de vestuari, utilització de diferents fons i llums, procés dedició i retoc fotogràfic amb un estil de fotografia editorial. Accés a una galeria fotogràfica privada per poder compartir i descarregar els retrats. Al pack estàndard no estan incloses les fotos impreses.

CONTACTA 

+34 607830783

Dilluns - Divevdres: 8:00 AM - 7:00 PM