Cassu Fotograf - logo-jordi-cassu-2017-bn-2-inv.png

BouDoir i Nu


"Fotografia Boudoir a Girona, Experiència Íntima i Sensual"

Com a experta en fotografia boudoir a Girona, especialitzada en capturar la bellesa femenina amb sensualitat i elegància, t'ofereixo més que simples fotografies. Des del meu estudi a Castelló d'Empúries, Empuriabrava, et convido a viure una experiència transformadora i suggeridora, on la càmera captura la teva essència en roba interior, mig nu o nu artístic.


"La teva sensualitat prendrà vida en cada imatge"
"Capturant la bella en la seva forma més íntima..."Submergeix-te en un ambient de confiança i comoditat, deixant enrere les inhibicions per permetre que la teva veritable bellesa brilli. Cada sessió de fotos és una oportunitat per enfrontar-te a les teves pors, celebrant la singularitat del teu cos amb imatges naturals, elegants, sensibles i delicades.

Ja sigui com a regal personal, per sorprendre la teva parella o per a una amiga, aquesta sessió de fotografia boudoir a Girona t'ofereix l'oportunitat única d'explorar la teva feminitat i preservar-la per sempre en un conjunt d'imatges que et faran sentir orgullosa del teu cos."


Imatges boudoir,llenceria - estudi 

Cassu Fotograf - h8a1385-r.jpg
Cassu Fotograf - h8a1535-r.jpg
Cassu Fotograf - h8a1466-r.jpg


El dia de la teva sessió de fotos boudoir estarà tot preparat a l'estudi de Castelló d'Empúries, Empuriabrava. Un decorat senzill perquè destaqui tota la teva sensualitat i bellesa. I perquè la sessió de fotos sigui tot un èxit, abans del dia de la sessió, sempre m'agrada organitzar una xerrada per assessorar-te sobre els tipus de vestuari i complements que són més apropiats, pentinat, maquillatge i també perquè m'expliquis com t'agradaria que fossin aquestes imatges, íntimes de tu.


I si no tens experiència posant, no et preocupis, amb unes senzilles indicacions que t'aniré donant durant els primers minuts del reportatge ràpidament sabràs com actuar i les imatges seran naturals i elegants.

Cassu Fotograf - 0028-rr-bn-ok.jpg


PER QUÈ REALITZAR UNA SESSIÓ DE FOTOGRAFIA BOUDOIR A GIRONA? 


Si el que vols és sentir-te bé amb tu mateixa, viure una experiència diferent i veure't més guapa i sensual, un reportatge de fotografia boudoir a Girona és ideal per a tu o per fer un regal a la teva parella. A l'hora de planificar la sessió pots escollir entre fotografies en llenceria, semi nu o nu artístic, però sempre preservant una estètica elegant i del teu gust. Tu, més que ningú, coneixes la teva millor versió, explota-la en un reportatge fotogràfic.


Un altre dels avantatges d'optar per un reportatge de fotografia boudoir és la versatilitat que ofereix pel que fa a estils i opcions de vestuari. Ja sigui que prefereixis posar en llenceria, semi nu o fins i tot en nu artístic, pots estar segura que es preservarà una estètica elegant i refinada que reflectirà el teu gust personal i la teva visió de la bellesa.


Cassu Fotograf - 0004-r-copia.jpg
Cassu Fotograf - 0031-rrok.jpg

 Estudi de retrat, Boudoir, Castelló d'Empúries 

Deixem volar l'imaginació

Cassu Fotograf - 0050-r.jpg

Sessió, estudi, llenceria,

La teva sessió amb llenceria serà única

Imatges nu i roba interior - exterior 

sessions fotofria nu artistic, cassú fotograf

Respira natura

Fotografia nu exterior, Cassu fotograf

sessió boudoui exterior, cassu fotograf

Respira vida

Fotografia nu artístic exterior, Girona

Cassu Fotograf - 176.jpg

Fotografia, banyador, exterior

Fotògraf, roba bany Girona

Si vols viure aquest tipus d'experiència, realitzar una sessió fotogràfica de nu o en roba interior en plena natura, també podem organitzar un reportatge de fotografia boudoir als exteriors de Girona i rodalies. Ja sigui en una platja tranquil·la de Roses, en una zona de bosc discret o al teu jardí privat, puc ajudar-te a organitzar el reportatge de nu o semi nu amb què sempre havies somiat.


L'ideal és que et posis en contacte amb mi i m'expliquis les teves idees, així junts organitzarem el millor reportatge de fotografia boudoir a Girona que hagis pogut imaginar.

Cassu Fotograf - fotograf-boudoir-girona-fotografia-boudoir-girona-fotograf-nu-girona-fotografia-nu-girona-fotografo-desnudo-girona-fotografia-sexy-girona-04.jpg

Últims treballs realitzats

⬇︎


"CASSÚ FOTÒGRAF" 

Fotografia boudoir a Girona.


Sóc un fotògraf professional que porto anys especialitzat en fer sessions fotogràfiques en llenceria, nu i semi nu i tinc un estudi propi a Castelló d'Empúries, Empuriabrava. No hi ha cap problema per a desplaçaments a la zona de Girona.

+34 607830783

Dilluns - Divendres: 8:00 AM - 7:00 PM