"Capturant l'essència..."


"FOTOGRAFIA D'INTERIORISME, ON CADA INSTANT ES CONVERTEIX EN UNA EXPERIÈNCIA VISUAL ÚNICA PER AL TEU ESPAI."
FOTOGRAFIA D’INTERIORISME I ARQUITECTURA A GIRONA 


La fotografia d'interiorisme i arquitectura és tot un art que va molt més enllà de capturar simplement una sèrie d'imatges dels espais. La fotografia d'interiorisme i arquitectura a Girona conta històries visuals, destacant l'essència i el caràcter de les estructures i dels ambients interiors. Aquest tipus de fotografies cerquen transmetre la creativitat del disseny arquitectònic, la interacció de la llum amb els espais i l'harmonia de cadascun dels elements que formen part de l'escena.


Com a fotògraf d'interiorisme i arquitectura a Girona i l’Empordà durant bastants anys, puc oferir-te el meu assessorament i una àmplia experiència en el sector realitzant sessions de fotografia per a hotels, cases particulars, apartaments, oficines, negocis, agències immobiliàries, etc.

 


Per què és millor contractar una sessió de fotografia d'interiorisme i arquitectura professional a Girona? 
Cassu Fotograf - 0300.jpg

-La fotografia d'interiorisme i arquitectura professional a Girona et permet donar-li un major prestigi, visibilitat i confiança al teu negoci.


-En aquesta mena de reportatges fotogràfics, no sols són importants perquè mostraran els espais, gràcies a aquestes imatges professionals del teu negoci podràs oferir una primera impressió molt més impactant i positiva del teu negoci o habitatge. Sobretot en el món digital, la primera impressió és la que val i disposar d'unes fotografies professionals farà que aquesta sigui molt bona.


-Les fotografies representen la teva identitat de marca. Sobretot si ets un professional, de la immobiliària, sector hoteler,lloguer vacacional o una empresa que vol créixer, saber transmetre el teu estil a través de les imatges serà el primer pas per a crear la teva propia imatge de marca personal.

-Incrementen el valor del teu negoci. Unes bones fotografies d'interiorisme i d'arquitectura mostraran totes les virtuts de cada espai.


-Diferencia't de la teva competència. Una bona manera perfecta de destacar respecte als teus competidors és mostrant a internet un reportatge gràfic professional, que sàpiga potenciar cada espai i mostrar la millor de les seves cares.


-Comunicació i marketing. Aquest tipus de fotografies són les ideals per a incloure en la teva pàgina web, xarxes socials, anuncis, cartelleria, decoració, etc.


-Et recomano que NO utilitzis les fotos fetes amb el mòbil per a la fotografia d'interiorisme,és una cosa "vulgar"que devalua el teu immoble i et fa perdre clients cada dia.

Cassu Fotograf - 0162.jpg


El procés d'edició:

 un pas fonamental per a aconseguir diferenciar-te 


El procés d'edició en les fotografies d'interiorisme i arquitectura a Girona són molt més que un procés per a millorar l'estètica de les imatges. Gràcies a aquests processos se li pot donar molta més lluminositat a un espai, eliminar petites imperfeccions, millorar el color dels elements decoratius, eliminar elements que puguin arribar a distreure als clients, destacar unes certes textures i materials que puguin resultar interessants per als clients i adaptació de les imatges per a poder-les publicar en diferents mitjans de comunicació.


En el següent exemple, estaràs d'acord amb mi que les fotos de la dreta es veuen molt millor. Això es traduirà en què vendran més i tot és gràcies a que se'ls ha aplicat un procés d'edició realitzat per un fotògraf professional.


"Si tens

 bones fotos tindras més 

i millors clients"

Cassu Fotograf - edicio-copia.jpg


La manera més ràpida d'entendre i comparar una foto editada i una tal com surt de cambra és observant l'abans i el després, perquè una imatge que no ha passat per un procés d'edició és com una amanida sense amanir. Insípida.


Imatges sense edició o amb edició premium, tu tries la qualitat que vols mostrar sobre el teu espai.Cassu Fotograf - img-7171-r.jpg Cassu Fotograf - cassu-fotograf-img-4465-r.jpg
Cassu Fotograf - 0011.jpg Cassu Fotograf - img-8485.jpg


Imatge Immobiliaria

Fotografia Immobiliaria a Girona


OFICINES

ARQUITECTURA

DECORACIÓ

HOTELS

RESIDENCIAL

LLOGUER VACACIONAL


Últims treballs realitzats

⬇︎

No importa si és un espai gran o petit, faré que es vegi realment béImage de marca personal branding


En CASSU FOTÒGRAF estem especialitzats a realitzar tot tipus de sessions de fotografia d'interiorisme i arquitectura a Girona, fotografia per a hotels, oficines, negocis, reportatges fotogràfics per a cases rurals en l’Empordà. Sessions d'arquitectura i interiorisme a Cadaqués, Empúriabrava i tota la zona de la badia de Roses, alt i baix Empordà. 
Fotògraf especialitzat en reportages per a Booking, Airbnb o particulars.

 Fotògraf a Girona i comarques especialitzat en:
  1. Interiorisme Girona, Arquitectura a Girona, Lloguer vacacional Girona, Apartaments turístics Girona, Decoració d'interiors Girona, Cases rurals Girona, Disseny d'interiors a Girona, Projectes arquitectònics Girona, Allotjament turístic Girona, Interioristes a Girona, Apartaments de luxe Girona, Reformes d'interiors Girona, Vistes panoràmiques Girona, Cases amb encant Girona, Estil arquitectònic Girona

Deixa la fotografia d'interiorisme i arquitectura a Girona en mans d'un professional amb anys d'experiència en el sector. Estic segur que amb la meva ajuda tindràs un bon retorn de la inversió realitzada.

 

Tarifes i Packs

STANDARD

des de

125,00

consulta condicions


DELUXE

des de

165,00

consulta condicions


ULTIMATE

des de

250,00

consulta condicions


CONTACTA 

+34 607830783

Dilluns - Divendres: 8:00 AM - 7:00 PM

* Dades obligatories