Cassu Fotograf - logo-jordi-cassu-2017-bn-2-inv.png

Cassu Fotograf - cas-port.jpgUn estil

documental 

amb un toc editorial...

Fotografia 

de casament, 

natural, elegantCassu Fotograf - cas-col.jpg

DURANT EL CASAMENT INTENTARÉ CAPTURAR TOTES LES ABRAÇADES, RIALLES, LLÀGRIMES,TOTA LA FELICITAT DEL VOSTRE DIA PER QUÈ POGUEU RECORDAR PER SEMPRE AQUELLS RECORDs I SENTIMENTS d'un dia tant especial

Fotògraf de bodes a la zona de Girona i l'Empordà
M'agraden molts tipus de fotografia.Penso, que la fotografia de casaments a la Costa Brava o a qualsevol altre lloc d'Europa és la disciplina fotogràfica més complerta que es pot fer.Inclou reportatge gràfic, retrat,paissatge,interiorisme ...
Tots ells condensats en un sol dia, per explicar de la millor manera possible el record del teu casament ja sigui a Sant Pere Pescador o a Eivissa.
Cassu Fotograf - 0520.jpg


FOTOGRAFIAr el teu casament a GIRONA?Cada casament ja sigui a Figueres, Tarragona,Barcelona o qualsevol altre lloc,és diferent.


Romàntic
Espontani
Divertit
Emotiu...

No cal representar cap obra de teatre del vostre dia perquè sigui millor.Sigueu vosaltres mateixos i gaudiu de la vostra festa, mentre, jo m'encarregaré de documentar tot el que passi en aquest dia tan especial per a vosaltres.
Imagen de marca personal

Com a fotògraf especialitzat en casaments, capturar els moments més especials d'aquest dia tan important és la meva passió. El meu objectiu és crear records duradors i imatges precioses que transmetin l'emoció i la bellesa de cada moment.

Des de la preparació de la núvia fins a la festa de recepció, estaré present per documentar cada detall i cada instant emocionant.

El meu enfocament és capturar la naturalitat i l'espontaneïtat de cada parella, mostrant el seu amor i felicitat a través de les meves fotografies. A més, ofereixo sessions de fotografia pre-boda i post-boda perquè puguin tenir records únics de cada etapa de la seva història d'amor.

Si esteu buscant un fotògraf de casaments a Girona, no dubteu en contactar-me. Estic compromès a oferir-vos un servei personalitzat i de qualitat, adaptant-me a les vostres necessitats i gustos. Deixa que les teves imatges parlin per elles mateixes i expliquin la història del teu dia especial!


Cassu Fotograf - cal-col-2.jpg


Tarifes

Reportatge

Casament

Girona

Les tarifes dels reportatges de casament a Girona es poden contractar per hores.

Els reportatges inclouen:

desplaçament,hores de rodatge contractades + les hores de selecció i edició de les fotografies de casament.(2h de reportage equival a + 2h de selecció i edició) Total 4h

Per exemple, 4h de rodatge, podria ser des dels preparatius de vestir fins passades les 4 h.O també des de la cerimònia fins transcurregudes les 4h.

6h o 8h podria ser, inici amb els preparatius o des de la cerimònia fins passat el temps contractat.
El pack horari flexible seria, 2h abans de la cerimònia i fins a una hora després de l’inici del ball.

Si el que voleu és un reportatge de tot el dia,el pack horari flexible serà el més acord per a vosaltres i si cal sempre es pot fer un pressupost totalment personalitzat als vostres gustos.Image de marca personal branding

des de 680,00€
Cassu Fotograf - fotografia-reportaje-fotografo-bodas-cadaques-4.jpg
Tens algun dubte? 

Contacta!!!

Jordi Cassú Fotògraf

Mestre Blanch,3 

17486 Castelló d'Empúries

Girona

Telf: +34 607830783 
Email:jordi@cassufotograf.net