CORPORATIVA I PUBLICITAT


Voldries millorar la teva imatge professional, crear una marca consolidada, o potenciar el teu espai de treball, servei o producte?

Si vols crear una imatge de marca professional, mostrar com és el teu lloc de treball, presentar al teu equip, que els clients vegin les teves instal·lacions, o publicitar el producte més nou que has tret al mercat. Una sessió de fotografia corporativa serà la millor ajuda per a aconseguir major visibilitat davant clients i potencials clients, i crear una marca més consolidada i professional.


Gràcies als reportatges de fotografia corporativa i de publicitat, aconseguiràs mostrar una imatge del teu lloc de treball o la teva activitat molt més professional i cuidada, i t'ajudarà a destacar davant els teus competidors i oferir la teva millor versió davant futurs clients.

Aquest tipus de fotografia corporativa i de publicitat les podràs utilitzar en qualsevol mitjà de comunicació professional, com una pàgina web, el blog, xarxes socials, anuncis, publicitat impresa o digital, cartelleria, decoració del lloc de treball, etc.


 
Cassu Fotograf - 1.jpg


Per a qui és la fotografia corporativa i de publicitat?


Si vols millorar la teva imatge com a empresari, presentar al teu equip, mostrar les teves instal·lacions, llançar un nou producte o servei, etc. O si ets una agència de publicitat i necessites crear una campanya d'un producte o servei, puc ajudar-te a crear unes imatges corporatives i de publicitat professionals, i que destaquen el missatge que vols transmetre.

Necessites un reportatge corporatiu o de publicitat si

Vols millorar la teva imatge de marca.


Necessites diferenciar-te de la competència.


Vols mostrar com treballes junt amb el teu equip.


Llançaràs un producte o servei nou.


Vols crear una campanya publicitària.


Estàs disposat a mostrar el teu projecte d'una forma molt més professional.

Imagen de marca personal

Estilisme i assessorament


Abans de la sessió de fotos corporatives i de publicitat, et donaré uns consells sobre el tipus de vestuari, maquillatge i pentinat més adequats per a la sessió. En el cas de la fotografia publicitaria, parlarem dels objectius que vols aconseguir i t'ajudaré a crear un estilisme que potencie la teva idea. També ajudaré a ambientar els espais, tant interiors com exteriors, perquè les fotografies capten tot el potencial.

 

Image de marca personal branding


La sessió de fotos inclou


Per a qualsevol mena de reportatge de fotografia corporativa o de publicitat s'inclouen els serveis de: assessorament d'estilisme i decoració, maquillatge professional i pentinat en sec per a la fotografia corporativa, una entrevista personal, una sessió de fotos en l'estudi amb horari flexible, canvis de vestuari, diferents fons i llums, sessió de fotos en exteriors per a fotografiar les instal·lacions tant interiors com exteriors d'un immoble, fotografia de producte, edició i retoc fotogràfic, accés a una galeria privada per a compartir i descarregar les imatges, i una cita per a seleccionar i comprar les fotografies que més t'agraden de la sessió.

Tarifa


Per a consultar les tarifes dels reportatges de les sessions de fotografia corporativa i de publicitat, posa't en contacte, parla'm de la teva idea, i rebràs un pressupost personalitzat.

CONTACTA 

+34 607830783

Dilluns - Divendres: 8:00 AM - 7:00 PM