Coneix a Jordi de fotografia Cassú, fotògraf a Girona i Empordà

Retrat - Comentaris -
Cassu Fotograf - p.jpg
Jordi de Cassú Retratista és un fantàstic fotògraf a Girona i Empordà que està especialitzat a oferir als seus clients una ampla gamma de sessions fotogràfiques, des de reportatges de bodes, retrats editorials, marca personal, boudoir i nu, sessions infantils i familiars, així com fotografia d'arquitectura, interiorisme, immobles, corporativa i publicitat.

Gràcies a la passió per la fotografia d'aquest fotògraf a Girona i Empordà i el seu enfocament únic, Jordi es dedica a crear imàtgens úniques que capturen l'essència de cada moment.

Sessions de bodes: immortalitzar moments inoblidables


Cassu Fotograf - 1.jpg
Una boda és un esdeveniment únic i dels més especials que es succeeixen a la vida d'una parella, i per això Jordi compren la importància de capturar cada detall i emoció d'aquest dia tan important per als seus clients.

Aquest fotògraf a Girona i Empordà ofereix a les parelles a les sessions de bodes l'oportunitat de contar la seva història d'amor mitjançant imatges que transmeten alegria, emoció i la bellesa de cada instant. Cada boda és única, bé sigui romàntica, espontània, divertida o emotiva. El que importa és ser autèntics i gaudir de la celebració.

Si vols conèixer millor aquest tipus de sessions passa per la seva web i resol tots els dubtes que tinguis.


Retrat editorial i marca personal: destacant la teva singularitat

Cassu Fotograf - 2.jpg
Si alguna vegada t'has ficat davant una càmera d'un fotògraf professional de retrat, sabràs el que imposa fer aquesta mena de sessió. Per eixe motiu Jordi se'n preocupa de fer que et sentis còmoda i relaxada, inclòs si no tens experiència prèvia com modelo.

L'objectiu d'aquest fotògraf a Girona i Empordà és capturar sempre la millor versió de tu mateix i mostrar la teva faceta més personal. Aquestes sessions de retrat editorial són ideals per aquelles persones que desitgen destacar la seva marca personal davant la competència. Si necessites impulsar la teva imatge personal, renovar les teves fotos corporatives o connectar de forma més emocional amb els teus clients, Jordi treballarà amb tu per aconseguir uns resultats naturals i professionals al mateix temps.

Arquitectura i interiorisme: mostrant la bellesa dels espais

Cassu Fotograf - 3.jpg
A Cassú Retratista tenen una àmplia experiència en fotografia d'arquitectura i interiorisme, sigui per hotels, cases, apartaments, habitatges, oficines o immobiliàries. Les seves imatges d'arquitectura i interiorisme ofereixen la millor versió de cada negoci, perquè avui en dia és fonamental disposar de fotografies professionals a aquest àmbit, ja que les imatges fetes amb un telèfon mòbil poden devaluar la qualitat d'un immoble.

També és important comptar amb un professional que realitzi l'edició adequada de les fotografies per aconseguir emfatitzar més els espais i permetre una millor comunicació de la singularitat de cada indret. Tant si es tracta d'un espai gran o d'un de petit, aquest fotògraf a Girona i Empordà s'assegurarà que cada imatge realci el millor de cada ambient.


Boudoir i nu: explorant la intimitat i la sensualitat

Cassu Fotograf - 4.jpg
La fotografia Boudoir és un gènere únic que explora la intimitat, la sensualitat la i la bellesa de la dona sempre amb un toc de sofisticació i elegància. Jordi és expert en capturar imatges íntimes, suggerents i romàntiques en sessions de boudoir, semi nu o nu artístic.

Aquesta mena de reportatges es realitzen a l'estudi de fotografia, dormitoris d'hotels o vestidors privats, i estan estructurats per a ressaltar l'elegància i la sensualitat de cada dona. Més enllà de ser una experiència fotogràfica, una sessió de boudoir permet a les dones enfrontar-se a les seves pors i obtenir fotografies que reflecteixen la naturalitat, l'elegància i delicadesa del seu cos.

Contracta els serveis d’un fotògraf a Girona i Empordà

Jordi, fotògraf a Girona i Empordà sap donar-li un enfocament únic a cada sessió de fotos i és capaç de capturar moments especials de la vida de les persones. Des de sessions de bodes plenes d'emocions fins retrats editorials que enforteixen la marca personal, fotografia d'arquitectura, interiorisme, boudoir i nu.

Jordi té l'habilitat de crear imatges que provoquen sentiments i transmeten l'essència de cada instant. Amb el seu estudi de fotografia a Castelló d'Empúries, Jordi està llest per ajudar-te a crear eixos records duradors i significatius. Confia en la seva experiència i talent per capturar la bellesa de la teva història.

A més de totes aquestes sessions, també està especialitzat a realitzar fotografia social, com per exemple: sessions de maternitat, nadons, infantil, familiars, comunions, etc.

Si vols sol·licitar més informació o reservar una sessió de fotos de: bodes, retrat editorial, marca personal, boudoir i nu, sessions de nadons, infantils i familiars, arquitectura, interiorisme, immobles, corporativa i publicitat. Pots contactar amb ell o visitar-lo al seu estudi de fotografia de Cassú Retratista.



Comparteix 
Veure anterior Veure següent
Darreres entrades
Categories